Sterilisasi ultraviolet kanggo perawatan banyu

Katrangan singkat:

Sterilisasi ultraviolet digunakake sacara umum lan nduweni nilai tinggi ing perawatan banyu. Iki ngrusak lan ngganti struktur DNA saka mikroorganisme liwat iradiasi sinar ultraviolet, saengga bakteri kasebut mati kanthi cepet utawa ora bisa ngasilake anak-anake kanggo entuk tujuan sterilisasi. Sinar ultraviolet ZXB minangka efek bakteri sing nyata, amarga sinar ultraviolet C-band gampang diserap dening DNA organisme, utamane sinar ultraviolet udakara 253.7nm. Disinfeksi Ultraviolet minangka metode desinfeksi murni fisik. Nduweni kaluwihan spektrum sing jembar, gampang, ora ana polusi sekunder, gampang manajemen lan otomatisasi, lsp. Kanthi ngenalake macem-macem lampu ultraviolet sing dirancang anyar, sawetara aplikasi sterilisasi ultraviolet uga terus-terusan Ngembangake.


Detail Produk

Tag Produk

3) Syarat tampilan

(1) Ndhuwur peralatan kasebut kudu disemprotake kanthi merata, kanthi warna sing padha, lan ora kudu ana tandha aliran, blister, cet bocor, utawa peeling ing permukaan.

(2) Katon peralatan kasebut apik lan apik, tanpa tandha palu lan ora rata. Meter panel, switch, lampu indikator lan tandha kudu dipasang kanthi kuwat lan mujur.

(3) Las cangkang lan bingkai peralatan kudu kenceng, tanpa deformasi utawa cacat burn-through sing jelas.

 

4) Poin utama konstruksi lan instalasi

(1) Ora gampang nginstal generator ultraviolet ing pipa stopkontak cedhak pompa banyu supaya tabung kaca kuarsa lan tabung lampu ora rusak dening palu banyu nalika pompa mandheg.

(2) Generator ultraviolet kudu dipasang kanthi ketat miturut arah mlebu lan outlet banyu.

(3) Generator ultraviolet kudu duwe dhasar sing luwih dhuwur tinimbang lemah bangunan, lan pondhasi ora kurang saka 100mm luwih dhuwur tinimbang lemah.

(4) Generator ultraviolet lan pipa lan klep sing nyambungake kudu diencengi, lan generator ultraviolet ora diidini nyandhang bobot pipa lan aksesoris.

(5) Instalasi generator ultraviolet kudu gampang dibongkar, didandani lan dirampungake, lan ora ana bahan sing mengaruhi kualitas banyu lan sanitasi sing digunakake ing kabeh sambungan pipa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan